FOTO by Sinsay

Dekor

Boja lavande, fuksija i narančasta – Sinsay umjetna pampas trava dostupna za 2,99 eura!

Viktoria Mikulić 12. svibnja 2023.

Za wow efekt, pomiješajte sve tri boje u lila lampion baš poput ovog modela iz Sinsaya…

Pampas trava već nekoliko sezona ne silazi s ljestvice najpopularnijeg home dekora. Osim što je volimo vidjeti u svom vrtu ili u vazi na blagovaonskom stolu, ova hit biljka postala je sinonim za brojne svečanosti.

Mnogi je koriste kao elegantan finalan touch koji upotpunjuje svadbene dvorane i mnoge druge evente. Iako je prava pampas trava posebna, i  umjetna može biti gotovo jednako elegantna, a da pritom ne morate brinuti o njezinom zalijevanju i održavanju.

Pampas trava je najatraktivniji proljetni home dekor!

Za razliku od prirodne, umjetna pampas trava nikada neće uvenuti, jedino što ćete s nje morati obrisati je prašina.

Budući da je proljeće rezervirano za jarke boje, poznati brend Sinsay pripremio nam je tri različite nijanse umjetne pampas trave. Narančasta, boja lavande i fuksije oplemenit će svaki interijer i eksterijer te i najjednostavnijem stil uređenja podići na viši nivo.

Bez obzira želite li ukrasiti svoja četiri zida, planirate ludu djevojačku na bazenu oko kojeg bi se savršeno uklopile vaze s pampasom, ili svoje vjenčanje želite ovjekovječiti ovim šarmantnim dekorom, ne propustite već danas naručiti pampas travu koja dolazi po cijeni od 2,99 eura. Unutar iste dobivate jedan busen koji sadrži tri lista.

Neka i ovo proljeće i ljeto budu u znaku najdraže dekoracije…