FOTO by M-ishka

Moda

Boja fuksije i kraljevsko crvena – espadrille s mašnom stvorene za mjesec ljubavi!

Viktoria Mikulić 14. veljače 2024.

Tenisice padaju u drugi plan...

Proljeće je rezervirano za tenisice i sandale, ali još jedna vrsta obuće ne prestaje osvajati svojim dizajnom. Ako ste u porazi za spojem ulične mode, elegancije i ležernosti, slatkoće i praktičnosti, dopustite da vas upoznamo sa srpskim brendom M-ishka.

M-ishka je sofisticirani brend, istovremeno i svakodnevni i poseban. Njihovi komadi su lagani, udobni i jednostavni. Svaki primjerak ima posebno dizajnirane detalje, a takav tretman daje dašak gracioznosti. Kreiraju klasične i bezvremenske espadrile i torbe prilagođene suvremenom životu i modernom načinu života.

Njihova želja pri stvaranju M-ishke bila je spojiti kvalitetno rukotvorstvo i moderan, osobni pristup modi. Koriste isključivo prirodne materijale čime zatvaraju ekološki krug i minimaliziraju narušavanje prirodne ravnoteže. U mjesecu ljubavi, osvojile su nas espadrille u dvije boje, kraljevsko crvenoj i boji fuksije.

M-ishka Bow su ručno izrađene espadrile od brušene kože, s predimenzioniranom neodvojivom mašnom. Dizajnirane su da pruže udobnost, koliko i jedinstven retro šik izgled. Svaki par je postavljen na potplat od prirodne pletene jute s gumenom podlogom otpornom na klizanje.

Ove espadrille će sa sigurnošću baciti tenisice u sjenu. Ako želite izgled koji će svatko primijetiti, dovoljno je svoja stopala počastiti ovim krasoticama.

Sve detalje možete pronaći na LINKU!