FOTO by Sinsay

Dekor

Boho pleteni tabure za samo 24,99 eura izgleda veoma skupocjeno!

Viktoria Mikulić 22. svibnja 2024.

Primjerak kojeg jednostavno moramo posjedovati!

Ako ste ovih dana raspoloženi za uređenje balkona ili terase, ne propustite nezaobilazan tabure iz Sinsaya koji će se uklopiti u boho stih uređenja.

Ako svom eksterijeru želite dodati dašak vintage izgleda, drvene kutije za cvijeće, košarica od ratana za časopise ili knjige, i boho tepih samo su neki od detalja o kojima biste trebali povesti računa.

No čak i ako niste planirali kupovati previše dekoracije, uz tabure s potisom Sinsaya svaki će balkončić poprimiti boho notu. U bež tonu s pletenim detaljima, ovaj je tabure must have prilikom uređenja terase, a kasnije i ako savršen dodatak vašem dnevnom boravku.

Sinsay boho tabure oplemenit će svaki dom!

Bez obzira planirate li sjediti na istom, odložiti piće ili podići noge dok uživate u svojoj omiljenoj ljuljačci, požurite s kupnjom jer bi ovaj tabure mogao postati bestseller. S cijenom od 24,99 eura, svaka ljubiteljica home dekora rado će ga uvrstiti u svoj dom.

Sve što smo dosad naručili iz Sinsaya pokazalo se svrsishodnim, stoga ne sumnjamo da je i ovaj tabure odlična vrijednost za uložene. Izgleda zaista skupocjeno i kvalitetno, stoga ne sumnjamo da će se rasprodati u trenu.

Iako još nije dostupan, na sljedećem LINKU možete pratiti i željno iščekivati lansiranje istog u narednim danima.