FOTO by Instagram @fantastikbazar

Dekor

Šarmantna lampa u obliku lubenice prava je ljetna poslastica!

Una Lora Banjac 14. lipnja 2024.

Zaista je neodoljiva

Za nešto manje od tjedan dana napokon kreće ljeto, a to u prijevodu znači godišnji, more, plaža, sunce i ‘mozak na paši’. Jedan od zauvijek omiljenih voćnih ljetnih simbola je, uz neizostavne nektarine i marelice, definitivno sočna i ukusna lubenica!

Lubenica je voće (zapravo povrće, no to odbijamo prihvatiti) koje vole svi – i mali i veliki! Slatka je, sočna, osvježavajuća i predstavlja pravi ljetni desert i izvor zadovoljstva, naročito kada ju izvadimo iz ledenog frižidera na vrući ljetni dan – zaista nema boljeg!

Zadnjih su par sezona sve popularniji ljetni voćni simboli, tako da kokos, limun i lubenice proživljavaju pravu renesansu što se tiče estetike, dekora i mode.

Iz tog smo razloga ostali ‘paf’ kada smo naišli na zaista šarmantnu sobnu lampu u obliku kriške lubenice!

Ova je slatka ljepotica ručno oslikana, a dodatni je plus što se ne zagrijava tako da je odlična opcija i za dječju sobu jer je sigurna za vaše mališane.

Savršena je za sve ljubitelje ljetnog voća i tople prigušene svjetlosti koja obasjava vaš dom romantikom, a kombinacija zelene i roze koja krasi lubenicu čini ovu lampu još zanimljivijom i privlačnijom.

Njene dimenzije su 18 x 37 x 14.5 cm, a možete ju naručiti po cijeni od 80 EUR preko fantastik.es.