FOTO by River Island

Moda

Bluza – svestrani modni klasik koji obožavamo!

Mia Vodopija 14. siječnja 2022.

River Island nas nikad ne razočara...

Dobili ste iznenadni poziv u kazalište i ne znate što obući. Ne želite ići u trapericama, pa odabirete jednu lijepu suknju. Već znate da ćete uz nju obući visoke čizme neutralne boje, ali niste sigurni što obući gore…

Otvarate ormar i odgovor postaje očit – bluzu! Ormar je velik i bluze imaju svoju sekciju s obzirom na to da su jedan od modnih favorita koji svoje mjesto pronalaze svugdje.

Bluze su u svakoj kolekciji, garderobi i kombinaciji, bez obzira na sezonu i nove trendove. Romantične, nosive i elegantne, bluze izgledaju jednako dobro u kombinaciji s klasicima i modnim novitetima, a najnoviji trendovi ono je što ih čini neodoljivim izborom za svaku novu sezonu.

Iako smo još neko vrijeme u zimskom godišnjem dobu, polako se radujemo proljeću i sve dužim danima, kao i toplijim zrakama sunca. Upravo zato ćemo rado odabrati lijepe bluze koje će nas ‘prevesti’ u taj sunčaniji period.

Bluze uvijek imaju naglašenu dozu elegancije, a ženstvena bluza istaknut će se kao savršeni komad. Upravo zato smo odlučile istražiti ponudu bluza iz River Islanda. Jednostavno volimo taj brend i ne možemo se zasititi njihovih prekrasnih bluza, od kojih smo izdvojili 10 u galeriji ispod:

Od strogih krojeva do ženstvenih silueta naglašenih sofisticiranim materijalima, bluze igraju ulogu svestranog klasika kao dio svakodnevnih ležernih i poslovnih, dnevnih i večernjih kombinacija.

Odabrale ste svilenu bluzu uz vašu suknju i čizme. Oblačite mekanu bundu, stavljate najdraži parfem i popravljate ruž… vrijeme je za kazalište i malo kulturnog uzdizanja!