FOTO by Instagram

Ljepota

Blush Pink Hair boja je koja čeka pravi trenutak da vas osvježi u trenu!

Antonija Andabak 05. travnja 2020.

S blush pink bojom doista ne trebate ružičaste naočale da bi vam svijet izgledao ljepše!

Iako se trudimo da nam kosa izgleda njegovano dok se vrata frizerskih salona diljem Hrvatske ne otvore, ipak maštamo o novim bojama koje bi nas podigle iz vrtloga kolotečine u koju smo svi, silom prilike, upali.

Naš ovotjedni prijedlog pao je na Blush Pink Hair color koja izgleda upravo kako i zvuči, dašak pink boje na vašoj podlozi osvježit će i najtmurniju boju kose. Prijedlozi variraju između nehajno obojenih prednjih pramenova koji uokviruju lice do gušćih pramenova koji se divno stapaju s kosom klijentica, a boje su razigrane i dražesne poput pink nijansi i onih koji naginju lila boji.

Svoje najljepše varijante ističe na blonde ili sivkastoj podlozi, no ako ste brineta, nemojte se obeshrabriti jer Blush Pink divno pristaje i chocolate nijansi kose! Od svojih kolorista možete zatražiti da se poigraju s pink bojama i da kosu prošaraju s barem dvije nijanse poput pink i lile, rezultat je famozan jer natjera ljude da se zapitaju koje točno boje imate na kosi.

Osobiti divan rezultat dobijete kada se pobrinete da kosa ima sjaj pa ne zaboravite na šampone i regeneratore za obojenu kosu, kao i maske koje možete napraviti u kućnoj radinosti. Upravo zbog pravilne njege, vaša kosa neće lijepo izgledati samo kada izađete iz frizerskog salona već i mnogo duže.

Blush Pink zahtijeva korekciju nakon određenog vremena jer ima tendenciju ispiranja, ali s prošaranim pinkish pramenovima možete biti mirni tri-četiri mjeseca kada je ionako vrijeme da skratite vrhove.

Tamnozelena boja kose? O da, predivna nijansa rezervirana za edgy&sexy look!

Blush Pink zasjat će u laganim uvojcima bilo da imate kratko ošišani bob ili dugu kosu, a kako to izgleda na zadovoljnim klijenticama diljem svijeta, doznajte u nastavku!

Pinkbabylights
Smokylavender
Pastelpink Hair
Pinkish highlights
Pink Hair
Pastel Pink Hair
Blush Pink Hair
Pink Bob
Pinkish Hair
Pink Babylights
Blush Pink Color
Pink Balayage
Pastel Pink
Pink-Lavender Hair
Blush Pink Hair