FOTO by Instagram @majasuput

Poznati

Bloom u traper kombinaciji osvojio Instagram

Una Lora Banjac 22. travnja 2024.

Maleni Bloom veselo istražuje sve što mu Brijuni nude u Izakova traper kompletu

Bloom Tatarinov glavna je malena zvijezda Instagrama i vjerojatno najpoznatije dijete u Hrvatskoj! Njegova majka, poznata pjevačica i članica žirija, Maja Šuput često na svom Instagram profilu objavljuje predivne obiteljske trenutke, zgode s egzotičnih putovanja te razne modne outfite njenog neodoljivog slatkiša Blooma.

Ovaj je vikend vesela obitelj otputovala na jedan od naših prekrasnih Nacionalnih parkova, a radi se o divnom istarskom otočju Brijunima gdje su uživali u prirodnim ljepotama prekrasnog otočja i osebujnom hotelskom sadržaju.

Instagram @majasuput

Osim neodoljivo tirkiznog Jadranskog mora, prekrasnih hotela, malenih otočića i hridi te bujne vegetacije i puno slatkih životinjica poput zečeva, jelena i muflona – naši Brijuni imaju sve što je potrebno za jedan prekrasan izlet u prirodi!

U svom osebujnom sadržaju imaju i safari park gdje posjetitelji mogu vidjeti egzotične životinje poput zebri, ljami i slonice Lanke; te etno park u kojem se nalaze istarske koze, ovce i magarci!

Instagram @majasuput

Maja je sa svojim Instagram fanovima podijelila objavu svog sinčića Blooma koji u neodoljivoj traper kombinaciji veselo istražuje sve što mu Brijuni nude. Tako je Bloom šetao rivom, dragao životinjice i uživao u finoj istarskoj hrani dok je na sebi nosio Izakova traper kompletić koji uključuje široke traperice, traper jaknu i traper bucket hat.

Instagram @majasuput

Majini su pratitelji ostali oduševljeni modnim izborom malenog Blooma, a nama je zapeo za oko komentar Saše Lozara koji je oduševljeno upitao: „Jel ima te robe u XL veličini?“

Maleni Bloom je zaista kao i obično ‘pomeo’ Instagram svojim šarmom i osmijehom!