FOTO by Desigual

Moda

Bling Bling! – šljokasti Mickey Mouse u glavnoj ulozi novih Desigual tenisica

Daria Lovrić 29. travnja 2022.

Nova kolekcija donosi još jedan bijeli par s poznatim Disney aplikacijama

Sunčano jutro proveli smo u potrazi za savršenim parom bijelih tenisica u kojima ćemo obavljati svakodnevne obveze s lakoćom i stilom. Izbor je pao na Desigual s obzirom na njihovu kvalitetu i zanimljiv dizajn. Njihova obuća je lagana za nošenje, a izdržljivi materijali garantiraju dugotrajnost i jamče omjer cijene i kvalitete.

Pojavom prvih sunčevih zraka, iz ormara vadimo bijele tenisice koje su nezamjenjiv modni dodatak svim proljetnim i ljetnim kombinacijama. Desigual najbolje zna kako istaknuti svoj prepoznatljiv dizajn i omiljene Mickey aplikacije.

Gledajući njihove modele, za oko nam je zapeo novi model Mickey Mouse tenisica. Na niskom modelu sa strane je otisnut sjajni šljokasti Mickey Mouse s upitnicima oko glave. Mickey je posut srebrnim šljokicama, dok je stražnja strana posuta crnim šljokicama i modrim aplikacijama.

Obrub potplata ukrašava Mickey Mouse natpis, dok crno-bijele vezice u etno stilu dodatno podižu izgled ovih vintage modela tenisica.

Dražesne Mickey tenisice, definitivno su izbor broj jedan za tople proljetne dane. Svojim izgledom šarmirat će sve oko vas gdje god da se pojavite.

Cijena tenisica iznosi 599 kuna, a možete ih naručiti ovdje.