FOTO by Next

Dekor

Blagdane u uredu lakše podnosimo uz simpatična božićna drvca u teglicama u obliku soba!

Daria Lovrić 15. studenoga 2023.

Počastite sebe i razveselite omiljenu kolegicu s posla!

Blagdanski duh uvijek donosi posebnu atmosferu u uredu. Uz veselje i radost koji prate blagdane, naš ured postaje mjesto gdje se osjećamo kao jedna velika obitelj. Kako bi kreirali blagdansku atmosferu, svoj radni prostor ukrašavamo svjetlucavim dekoracijama koje šire toplinu i stvaraju ugodno ozračje koje potiče suradnju i timski duh.

Božićna drvca u teglici u obliku soba
Božićna drvca u teglici u obliku soba

Uz klasične poslovne aktivnosti uvodimo one tradicionalne blagdanske poput tajnog Djeda Božićnjaka ili razmjene božićnih čestitki koje dodatno povećavaju povezanost među kolegama te domjenke.

Blagdansko razdoblje u uredu nije samo vrijeme opuštanja. To je i vrijeme u kojem se osvrćemo na postignuća godine koja zalazi i postavljamo ciljeve za iduću godinu.

Božićno drvce za uredski stol skratit će nam radno vrijeme u prosincu!

Sve u svemu, blagdansko razdoblje u uredu predstavlja idealnu priliku za jačanje timskih veza koje se prožimaju blagdanskim duhom, a kako bi vas inspirirali pronašli smo preslatke teglice s pravim drvcem koje će unijeti duh Božića u vaš radni prostor.

Božićna drvca u teglici u obliku soba 1

Popularna web trgovina Next lansirala je prava božićna drvca u keramičkoj posudi u obliku soba. Po cijeni od £22, u kompletu dolaze dva božićna drvca. Iako ove teglice možete postaviti bilo gdje, savršeno će izgledati baš na radnom stolu.

Vjerujemo da na poslu imate omiljenu kolegicu kojoj biste vrlo rado poklonili jednog i nadolazeće blagdane učinili još ljepšima.