FOTO by Primark

Dekor

Mickey Mouse božićno drvce za uredski stol skratit će nam radno vrijeme u prosincu!

Viktoria Mikulić 25. listopada 2022.

Jedina bolja stvar od božićnog drvca je Disney božićno drvce...

O da, znamo kako je provoditi vrijeme u uredu tijekom prosinca. S jedne strane uzbuđeni smo zbog Adventa i jedva čekamo svaki slobodan trenutak kako bismo mogli provesti na nekoj od blagdanskih kućica ili se jednostavno opuštati u toplini vlastitog doma, no s druge strane ovih 8h na poslu jednostavno ne prolazi.

mickey mouse božićno drvce

Mickeymanija nagoviješta najslađi Božić u Primarku!

Ako su vam kolege totalno cool, onda si i prosinac u uredu možete učiniti najboljim mogućim uz koju kapljicu blagdanskog likera (pritom mislimo na Baileys) , kao i dekoracijama poput božićnog drvca, lampica i ornamenata. Također i svoj radni stol možete uljepšati novitetom koji je upravo stigao u Primark, a koji će raznježiti sve Disney fanatike.

Vrijeme je da se polako opskrbimo svečanim ukrasima, a ovo Disneyjevo božićno drvce s Mickeyjem Mouseom najbolji je kandidat!

Radosna poslastica za djecu i odrasle, ovo drvce dizajnirano je od plastike (ovdje nema borovih iglica) i ima preslatki crveni lonac s printom Mickeyja Mousea i niz šarenih kuglica na temu Disney.

Primark savjetuje da se ovo drvce ostavi u dnevni boravak ili dječju sobu, no nama će najveću radost predstavljati u uredu te samim time skratiti radno vrijeme.

mickey mouse božićno drvce

Njegova cijena iznosi £20.00, a pronaći ga možete u najbližem Primarku u Ljubljani ili Grazu.