FOTO by PomPom

Bizar

Bizaran ružičasti luftić lijes za sve koji su umorni od života!

admin 28. srpnja 2023.

Zatvorite se u ovaj neobičan luftić i prepustite se valovima...

Izgleda da smo već u laganoj kolotečini vremena i ne čudi da nam je pomalo već dosta svega. Već nam je dosta i vrućina i posla te je vrijeme da na nekoliko dana otputujemo i uz pomoć sunca, mora i plaže napunimo baterije.

Postoje i one osobe koje nisu uspjele dočekati godišnji odmor i čiju su dušu posao, dnevne obaveze i stres davno ubili. Njih ne vesele odmori jer postoji malo toga što bi ih vratilo u život i odlazak za ljetovanje ne predstavlja pomak na bolje. Za sve koji su “mrtvi iznutra” i koji idućih tjedana idu na godišnji odmor pronašli smo odličan rekvizit za plažu koji odgovara situaciji i raspoloženju.

Foto: PomPom

Luftić u obliku lijesa omogućit će vam da se prigodno zatvorite i isključite od ostatka svijeta, a uz malu pomoć jakog vjetra i valova vaša bi priča mogla imati i “sretan kraj“.

Foto: PomPom

Kako stvari ne bi bile maksimalno crne ovaj luftić dolazi u veseloj pinky boji koja će razveseliti svakog tko u njega ulazi.

Foto: PomPom

Ako ste ipak uspjeli preživjeti posljednjih godinu dana, cijena ovog luftića mogla bi biti pogubna za vas te vas dokrajčiti. Kako biste mogli uživati u ovom luftić lijesu morat ćete biti spremni izdvojiti od 75-100 dolara, ovisno gdje ga odlučite kupiti.

Foto: PomPom

Mi smo ga pronašli unutar Hopsey web trgovine po nerealno visokoj cijeni od 280$.