FOTO by Birkenstock

Moda

Birkenstock predstavio svoje najudobnije Valentinovo natikače

admin 12. veljače 2021.

Udobnost i romantični dizajn pun su pogodak

Birkenstock je danas jedan od nezaobilaznih brendova obuće, a tajna njegove popularnosti leži u tradiciji i udobnosti koji ovaj brend pruža u svakom svom modelu.

Kao i sve modne marke koje prate trendove i Birkenstock se uklopio u Valentinovo ponudu svojim novim romantičnim modelom.

Birkenstock je brend koji se bazira na izradi kvalitetnih primjeraka obuće u kojima se naša stopala osjećaju kao da koračaju po oblacima.

Posebne su po tome što im je potplat napravljen od laganog plutenog materijala koji zbog profiliranog uloška težinu tijela raspoređuje ravnomjerno, a to izrazito godi pravilnom hodu.

U najromantičnijem mjesecu u godini lansiran je model koji, uz sve navedene prednosti udobnosti, dolazi s preslatkim dizajnom prepunim srca.

Također, krase ga dva podesiva remenčića u crvenoj boji koja odlično komplementira kontrastu ostatka modela.

Godine vjernosti Birkenstock modelu možete zaokružiti i ovim modelom te tako na najromantičniji način pokazati svoju lojalnost ovom brendu.

Jedino što “ubija” ovaj nježni i romantični spoj crveno bijele boje je crni Birkenstock natpis, ali nećemo cjepidlačiti jer smo odluku o najljepšim Valentinovo natikačama donijeli čim smo ih vidjeli.

Ako dijelite naše oduševljenje iste možete pronaći na Birkenstock službenoj stranici po cijeni od 110$