FOTO by Birkenstock

Moda

Birkenstock obuća u cvjetnom izdanju – raj koji želimo!

Krešimir Šustić 07. travnja 2020.

Udobnost i kvaliteta kojima malo tko može reći ne!

Prilikom kupnje idealnog komada obuće najviše bi se trebali fokusirati na udobnost koju željeni model pruža našim stopalima. Najčešća pogreška je ta što više brinemo o tome kakvog je izgleda i kako nam stoji na nogama.

Stigle Birkenstock Yao natikače u neon bojama kojima dajemo čistu peticu!

Srećom, postoje brendovi koji izvrsno usklađuju sve što želimo i tako nas časte svojim proizvodima. Jedan takav je i Birkenstock, koji brine o našim koracima i uz sve to artikli izgledaju kao najsočniji šareni bomboni.

U izradi obuće koriste se prirodni materijali poput prirodnog pluta, jute, visokokvalitetnog lateksa i prirodne antilop kože. Baš zato anatomski su pogodni za svaku nogu, od one najmanje do najveće.

Njihove natikače stekle su pravu svjetsku slavu, a ne mogu im odoljeti niti poznate dame koje ih nose s ponosom. Dolaze u raznim varijantama i veliki su trend kada je u pitanju obuća. Svake sezone izbace novitete zbog kojih nam zastane dah, pa su nas tako obradovali i ove godine.

Cvjetni uzorak koji je totalno in odlučili su ukomponirati sa svojim klasičnim papučama, japankama i natikačama. Tako smo dobili božanstven proizvod koji ćemo nastaviti viđati na gradskim ulicama.

Nema te kombinacije u koju se ne uklapaju, te ih možemo vidjeti s haljinama, suknjama, kratkim hlačicama, kao izbor za plažu i drugo.

U galeriji vam donosimo modele iz kolekcije koje možete kupiti na LINKU.