FOTO by Funboy

Zabava

Najekstravagantniji luftić za ekipu dolazi s disco kuglom!

Viktoria Šafranić 10. lipnja 2021.

Spremni za nezaboravno ljeto? Uz ovaj novitet otplovit ćete u beskraj...

Nakon sumornog i kišnog proljeća, odbrojavamo dane do ljeta. Još nas manje od dva tjedna dijeli do najbezbrižnijeg godišnjeg doba u kojem ne samo da ćemo si pruštiti zasluženi godišnji odmor, već ćemo sami sebi obećati da nas ništa neće izbaciti iz takta, stvarati nam stres i oduzimati energiju. Vrijeme je da se maksimalno posvetimo uživanju.

Za svakoga odmor predstavlja nešto drugo. I dok neki isti žele provesti u miru i negdje na terasi u hladu čitati omiljenu knjigu, drugi (tu smo) žude za ludim danima i noćima popraćenim partyjima, dobrim društvom i pozamašnom dozom koktela s okusom kokosa, ananasa i ostalih egzotičnih favorita.

Ako ste već u pripremama za ljetnu sezonu i lagano s ekipom kujete planove o vašoj nezaobilaznoj morskoj destinaciji, vrijeme je da vas upoznamo s novitetom brenda Funboy, koji će onaj dobar ‘štimung’ dovesti na još jednu višu razinu.

Ljetna zabava koju smo toliko željno iščekivali napokon je OVDJE! Predstavljamo vam FUNBOY Disco Dome, najdivljiju zabavu na vodi za vas i vaše prijatelje. Jadranska obala postat će još atraktivnija kada se pojavite i zaplovite na ovom tropskom ljepotanu u pink i mint zelenoj boji, kojeg krase i motivi listova.

Idealan je za 4 osobe te ujedno ima i 4 držača za čaše, a u sredini se nalazi maleni bazenčić kada se poželite rashladiti.

Također, dolazi s krovom kako bi vam pružao zaštitu tijekom čitavog dana, no svejedno ponesite kremu za sunčanje jer je sunce varljivo, a predlažemo i Autan botanicals proizvode protiv komaraca, ukoliko se nađete u nekoj uvali gdje vrebaju insekti. Uz Autan novitete koji se nanose s lakoćom, pristup će im biti zabranjen.

Ne zaboravite ponijeti i koktel, bocu rosea ili gina te raspaliti muziku do daske. Dodatnu atmosferu potaknut će i disco kugla koja će vam pružiti osjećaj kao da ste na pravom after partyju, a koja se kupuje zasebno.

Brend Funboy je lansiran prije 5 godina te je krenuo s proizvodnjom plutajućih bazena (onih koje viđamo po cijelom Instagramu. S obzirom na golemu potražnju, odlučili su otići korak dalje i ponuditi i ostale vrste ljetnih dodataka.

Mega luftić za 4 osobe za cjelodnevna uživanja na moru

Na njihovom web shopu možete pronaći ručnike za plažu, retro stolice i sve one razigrane osnovne stvari za koje možda nikada niste znali da su vam potrebne, a vaše slobodno vrijeme čine toliko ugodnijim.