FOTO by TopShop

Moda

Bijeli t-shirti sa horoskopskim znakovima za dnevnu ležernost

Krešimir Šustić 04. lipnja 2020.

Ovoga ljeta ponosno istaknite svoj karakter!

Ljeti se trudimo čim manje opterećivati s bilo čime, pogotovo jer su vrućine visoke i stručnjaci ne preporučuju teže fizičke aktivnosti, pogotovo u podne kada sunce najviše prži.

To se odražava i na izbor odjevnih predmeta koje kupujemo, pa nam je tako u interesu da po što povoljnijim cijenama osiguramo top komade, napravljene od laganih i prozračnih materijala, kako bi neometano mogli obavljati svakodnevne aktivnosti ili jednostavno hladiti se ispod klime.

U potrazi ste za topićem? Škicnite ovu traper varijantu od 69,90 kuna!

Najidealnije za to su jednostavne majice, jer se i ovako i onako znojimo i na dnevnoj bazi promijenimo po par njih, stoga nije potrebno da koštaju ko’ suho zlato.

S obzirom na to da je preporučljivo tek navečer izlaziti iz kuće kada se temperatura zraka spusti na izdržljivu, idealan u takvim trenucima je casual look, a najdraži nam je onaj spoj bijelog t-shirta u kombinaciji s kratkim traper hlačicama.

Švrljajući internetom, naletjeli smo na TopShop ponudu majica i zapazili modele koje krase svih dvanaest horoskopskih znakova i glavne karakteristike koje ih opisuju.

Tako ovog ljeta možemo s ponosom nositi opis svog karaktera i pokazati svijetu naše pravo lice prema poretku planeta i zvijezda.

Ležerno izdanje nikada nije izgledalo toliko personalizirano i donekle istinito, stoga zavirite u galeriju koja slijedi i provjerite odgovara li vam opis koji ide uz vaš znak zodijaka.