FOTO by Esprit

Moda

Bijele Esprit niske tenisice dolaze u pet ljupkih kontrastnih detalja!

Antonija Andabak 19. srpnja 2020.

HIT Esprit tenisice imaju sve adute najpoželjnije ljetne obuće!

Tenisice obožavamo u svako godišnje doba, rekli bismo zapravo da nikada nije loše vrijeme za obuti tenisice, bilo ljeto ili zima!

U aktualnom godišnjem dobu, tenke, kako ih volimo zvati, postale su ultimativni izbor odjeće kada je riječ o svim prigodama, pa čak i vjenčanjima. Zasigurno ste primijetili da se i mladenke obožavaju preobuti u nešto udobnije, a tenisice tu dolaze kao pravi izbor!

Kada govorimo o potonjem, naš današnji izbor pao je na bijele niske tenisice s potpisom Esprita. Brend koji je žario i palio fashion scenom prije desetak godina, ponovno svoj modni ormar puni stvarima za koje bismo izdvojili i koju kunu više!

Tu definitivno pripadaju retro bijele niske tenisice, vrlo ljupke u kontrastnim detaljima poput vezica, potplata i unutrašnjosti tenisica u pet različitih nijansi!

Naše su srce osvojile tenisice u pinkish verziji, jer ta nježna boja pristaje uz sve razigrane, cvjetne i šarene odjevne komade, a o jeansu da i ne govorimo, retro vibra u toj je kombinaciji na maximumu!

Za spomenutom ružičastom bojom, ne posustaju ni baby blue detalji, kao ni žuti, klasično bijeli ili orange kontrastni detalji. Izbor je bogat za ljubitelje popularnih nijansi.

Još jedna prednost ovog “ulova” je fenomenalan raspon brojeva, i to od 36 do 42, što znači da si svatko može pronaći odgovarajuću veličinu. Po cijeni od 49,90€ sasvim se pristojno možete počastiti ovim predivnim Esprit tenisicama! Naručite ih na ovom LINKU!