FOTO by Instagram @jestem_kasia / @mariellehaon

Moda

Bijela bluza i plave traperice – ovojesenski zaljubljeni par

Mia Vodopija 06. listopada 2021.

Ima nešto u toj elegantnoj jednostavnosti...

Kada govorimo o modnim klasicima, ono što zapravo karakterizira te komade jest jednostavnost linija i neutralnost tonova, a zbog čega nisu ograničeni sezonom u kojoj se nalazimo te su baš uvijek ‘in’.

S druge strane, postoje klasici koji su ujedno i pravi odraz aktualnih trendova, a sjajan primjer toga su bijele bluze i traperice kojima se uvijek iznova vraćamo dolaskom nešto toplije sezone.

Ono što volimo kod bijelih bluza, ali i traperica jest to što su savršena baza svake garderobe te sjajan početak raznih kombinacija.

Upravo zbog jednostavnih linija i neutralne palete boja vrlo lako se mogu prilagoditi baš svakom ormaru i stilu. Zato ne začuđuje da bijele bluze najviše volimo kombinirati s klasičnim trapericama, zbog čega ovaj look izgleda puno ženstvenije i elegantnije.

U nastavku smo izdvojili nekoliko prekrasnih bijelih bluza i plavih traperica iz aktualne high street ponude španjolskog brenda Mango. Ovi komadi će zasigurno osvježiti vašu jesensku garderobu!

Zašto uz bijele bluze najradije kombiniramo traperice? Zato što su one uvjerljivo najpopularniji odjevni komad svakog ormara, što zbog jednostavnosti, a što zbog udobnosti i ležernosti. Sigurni smo da svačiji ormar krije onaj jedan par traperica koji jednostavno obožavamo i koji bismo mogli nositi svaki dan!

Nadamo se da smo vas inspirirali za odlazak do Mango poslovnica ili barem njihovog web shopa…ovi romantični i klasični komadi se isplate imati u garderobi.