FOTO by adidas.com/us

Moda

Beyonce i adidas lansirali ljetnu kolekciju nadahnutu različitim oblinama!

Viktoria Mikulić 22. srpnja 2021.

Fluoerscentna narančasta glavna je zvijezda nove Ivy park x adidas kolekcije

Nakon niza uspješnih linija, poznati sportski mogul i jedna od najutjecajnijih glazbenih zvijezda danas su lansirali novu kolekciju.

Budući da je ljeto rezervirano za najefektnije boje, odlučili su proizvesti odjevne predmete u jarko narančastoj nijansi koja neće proći nezamijećeno.

Ono po čemu su ovi noviteti jedinstveni je mogućnost prilagođavanja različitim oblinama i veličinama. Neovisno o tome jeste li malo širi u struku, donjem dijelu ili u ramenima, nova adidas x Ivy park kolekcij sakri će sve nedostatke, a istaknuti obline.

Nas je najviše očarala suknja koja naglašava struk i blago opušteno pada uz tijelo. Lijepo se prilagođava silueti tijela što je istodobno čini ugodnom, a ženstvenom.

Tu je i crop T-shirt koji će naglasiti preplanulu put, kao i prozirna narančasta haljina kao alternativa pareu ili kaftanu za odlazak na plažu ili beach partyje.

Za oko nam je zapela i predimenzionirana košulja stvorena za opuštena ljetna druženja.

Također, pažnju su nam privukli i famozni kupaći kostimi koje će jednako zavoljeti mršavice i plus size žene. Svaki komad odjeće je pomno osmišljen i idealno će se uklopiti uz brojne druge odjevne predmete poput vrućih hlačica, suknji i slično.

Nadamo se da će barem dio novih modela stići i u naše trgovine, a do tada nam preostaje diviti im se…

Cjelokupnu kolekciju možete pronaći putem službene stranice adidasa.