Modni dodaci

Beyla Jewelry – domaći brend koji svojim nakitom veliča brački kamen!

Viktoria Mikulić 06. prosinca 2019.

Nedavno su proslavili i dvije godine postojanja!

Beyla Jewelry nakit predstavili smo još na samom početku poslovanja i već tada smo vjerovali da će njihova priča itekako zaživjeti. Danas, dvije godine nakon svjedočimo njihovom iznimnom rastu u svakom smislu. Unutar raskošnog asortimana može se pronaći nakit od bračkog kamena, kristala, poludragog kamenja, nehrđajućeg čelika i srebra.

Osim što nas neprestano oduševljavaju novim kolekcijama nakita čija je glavna misija prenošenje ljubavi u svakom smislu te riječi, dizajnerica Tanja Martinić prošle je godine došla na još jednu genijalnu ideju, drugim riječima htjela je svoje znanje i umijeće prenijeti na druge.

Pokrenula je radionice izrade nakita i marketinga te je do sada uspješno održano 5 Beyla radionica, koje broje preko 100 polaznica.

U cijenu radionica uključen je sav materijal od kojeg polaznice izrađuju nakit te isti ostavljaju sebi kao uspomenu. Također, tu je i priručnik kako postati uspješan dizajner nakita, narukvica od bračkog kamena s motivacijskim medaljonom “you can”, potvrda o uspješno savladanim svim tehnikama izrade nakita, te pristup zatvorenoj grupi kreiranoj samo za polaznice radionice u kojoj se edukacija nastavlja i kada radionica završi.

Isti traje 2 dana ,uglavnom se odvija vikendima kada svi imaju višak slobodnog vremena, od 9 do 17 h. Sljedeća na rasporedu je ona u Zagrebu od 22.02. i 23.02. 2020. Ako ste velik ljubitelj nakita i oduvijek ste sanjali o izradi istog, prijaviti za radionicu se možete na mail: beylazagreb@gmail.com!

Uz sve to, nedavno je pokrenuta i online radionica pod nazivom BEYLA MASTERCLASS koja traje mjesec dana, a sljedeća na rasporedu je 02.04.2020.

Namijenjena je svima onima koji svoju strast žele pretvoriti u uspješan posao, bilo da se radi o kreativnoj djelatnosti ili jednostavnoj ideji koja je put prema uspjehu.

Teme koje se obrađuju na Beyla masterclass  marketingu za one koji svoju strast žele pretvoriti u uspješan posao su osobni rast i razvoj, brendiranje, kreiranje biznis strategije, planiranje sadržaja, kako doći do klijenata, platforme za prodaju usluga ili proizvoda i slično.

Ovoj kreativki planova ne nedostaje pa nam uskoro sprema i blog na web stranici www.beylajewerly.com, koji će obrađivati teme osobnog rasta i razvoja, uspješnog poslovanja i lifestyle teme uključujući praćenje trendova iz svijeta mode i nakita

Beyla nakit zagovara tradiciju suvremenog dizajna tako pa tako uz već svjetski poznati brački kamen koristi se ukrasima poznatima za Dalmaciju.

Jedan od neizostavnih komada je dalmatinski botun koji se koristio još u 16 st. kao ukras na tradicijskim nošnjama Cetinskog kraja, a kasnije su ga koristile žene kao dio nakita na naušnicama, ogrlicama, prstenima i narukvicama. Upravo tu tradiciju svakodnevno i s ponosom prenosi Beyla.

Beyla Jewelry nakit prepoznat je i po svojim medaljonima unutar kojih se nalaze emotivni citati koji će rastopiti i najtvrđa srca.Uz postojeću ponudu, uskoro možete očekivati još 16 medaljona čiju priču prenosimo u nastavku:

Beyla medaljoni imaju misiju inspirirati ili nadahnuti da podijelite ljubav s onima koji vam najviše znače u životu. Iza svakog medaljona stoji stvarna priča koju je dizajnerica podijelila na Beyla Instagram profilu kako bi se svatko od vas pronašao u njoj.

Izrađeni su od nehrđajućeg čelika te garantiraju dugu trajnost koja darovanoj osobi ostavlja dojam ljubavi i pažnje.

Ako tražite poseban i unikatan poklon s porukom koja ima značenje za vašu majku, kći, sestru, prijateljicu, člana obitelji ili bilo koga drugog vama bitnog, onda su Beyla medaljoni najljepši odabir kada želite da riječi postanu suvišne.

Za detaljnije informacije o ovom personaliziranom nakitu, pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#mamaikcer IGRA DARIVANJA

U suradnji s Beyla Jewelry, jednu mamu i kćer nagradit ćemo unikatnim narukvicama od srebra koje dolaze s predivnim citatom. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica unikatnih narukvica od srebra s potpisom domaćeg brenda Beyla Jewelry je Marija Gojak-Oršulić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.