FOTO by Bershka

Moda

Bershka kratki kombinezon s točkicama – gradski outfit za samo 149,90 kuna

Krešimir Šustić 05. svibnja 2020.

Na koje mjesto biste ga prvi put prošetali?

Uplovili smo u tople dane i ugodne noći koje nam je donijelo proljeće, a samim time izvadili smo iz ormara lagane komade koji se savršeno stapaju sa sunčanim vremenom.

Kako se moda svake sezone prilagođava temperaturama i potrebama potrošača, trgovci su izloge okitili samo najljepšim artiklima koji nam donose šarenilo na gradske ulice.

Izbor nam se svodi na odjevne predmete napravljene od udobnih materijala koji nam pružaju osjećaj slobode i svježine prilikom odrađivanja svakodnevnih aktivnosti.

Među njima se nalazi i vječiti klasik koji je dostojna zamjena za haljine i suknje, a riječ je o kombinezonu.

Prvi je bio napravljen kao radničko odijelo, no kako to inače biva, ženama se svidio i preuzele su ga pod svoj komad u kojem će zablistati i pokazati crtu za modu.

Nosi se u svim prilikama, od onih svečanih u kojima izgleda glamurozno, pa sve do onih streetstyle kombinacija u kojima ističe cool stranu svake dame.

Ovoga puta pravog ljepotana upecali smo na Bershka web shopu, a dolazi nam u kratkoj varijanti s hit točkastim uzorkom koji je osvojio mnoga srca.

Klasična bijela boja s crnim točkicama lako se kombinira uz omiljeni par sandala, tenisica ili natikača, a možete ga furati doslovno u svako doba dana i noći.

Za samo 149,90 kuna može biti vaš klikom na LINK.