FOTO by Bershka

Moda

Bershka džemper s modnim pomakom samo za najhrabrije

Mia Vodopija 08. listopada 2021.

U ovom džemperu plijenit ćete svu pažnju...

Jesensko doba može biti toplo i sunčano sa suhim listovima u narančastoj, smeđoj, žutoj i crvenoj boji. Međutim, jesen također može biti hladna, kišna i siva.

Naleti jakog vjetra, mokre i skliske ulice, baš kao i temperature ispod 15 stupnjeva, natjerali su nas da se zabundamo. Balonere i sakoe ostavljamo u ormarima te vadimo deblje jakne i kapute. Neki čak vade kape, šalove i rukavice – oni zimogrozni se žale već danima kako jedva čekaju ponovni dolazak toplijih mjeseci.

No, ovdje se nećemo baviti najvećim fanovima potkošulja i njihovom ljubavi prema suncu, o ne. Ovo što smo pronašli je samo za najhrabrije i najizazovnije.

139,90 kn

Bershka džemper s pletenicama, visokim ovratnikom i navlakama za ruke ostavit će vas bez daha – bilo da ga volite ili mrzite, jedno je sigurno, u njemu ćete plijeniti svu pažnju.

139,90 kn

Ovaj džemper vas možda neće grijati kao neki klasični, ali će biti odlična tema za razgovor. Ako idete na neki party na kojem ne znate mnogo ljudi, a želite da vam netko priđe i počne razgovarati s vama, ovaj džemper je prava stvar!

139,90 kn

Mala crna haljina ili pak crni topić s plisiranom metalik suknjom bile bi odlične kombinacije koje biste mogli obući uz ovaj džemper. Može biti vaš po cijeni od 139,90 kuna, a pronaći ćete ga u poslovnicama Bershke ili pak klikom na link OVDJE.