FOTO by Instagram @beach_bar_borkko

Putovanja

Beach bar na Čiovu s ležaljkama iznad za potpuni zen!

Daria Lovrić 21. srpnja 2023.

Instagramična lokacija za opušteno ispijanje kavice uz zvuk valova!

Ljeto je period u kojem otkrivamo i istražujemo nove lokacije koje nas pozivaju na uživanje. Lijepa naša prepuna je skrivenih bisera, posebice naša obala koja poziva na opuštanje. Jednu takvu, ljetnu oazu pronašli smo na popularnom dalmatinskom otoku do kojeg ne morate dugo putovati niti se voziti trajektom.

Riječ je o otoku Čiovu koji je kopnom povezan mostom, što posjetiteljima olakšava dolazak. Čiovo se nalazi u srednjoj Dalmaciji, u blizini grada Trogira koji je jedan od popularnijih turističkih odredišta radi svoje ljepote.

Na otoku se nalazi nekoliko malih dalmatinskih naselja s bogatom poviješću, a posjetitelji imaju prilike uživati u raznolikim plažama, od pješčanih do šljunčanih, pa čak i stjenovitih.

Famozne ljuljačke i predivni Insta kadrovi

Na području mjesta Okrug Gornji, smjestila se uvala Branac. S obzirom na to da se nalazi na vanjskoj strani otoka, karakteriziraju je čisto more i mir. U prekrasnoj uvali smjestio se beach bar BorKKo, savršena lokacija za uživanje s prijateljima uz dobru glazbu i omiljeno piće.

Ovaj instagramičan beach bar svoje goste oduševljava predivnim uređenjem i vrhunskom uslugom. Strop bara ukrašen je tkaninama koje lelujaju na povjetarcu i stvaraju magičnu atmosferu.

Ipak, ono što najviše privlači turiste su mrežaste ležaljke koje lebde iznad mora i pozivaju na popodnevno izležavanje i sunčanje.

Uz beach bar BorKKo nalazi se šljunčana plaža na koju je ulaz slobodan za sve. U daljini pogled baca na Drvenik Veli, a u neposrednoj blizini je i Otočić Sveta Fumija na kojem se nalazi tek jedna kuća za odmor.

Čiovo je odličan izbor za ljetovanje jer ima sve – dostupnost, uvale koje će vam pružiti mir, kristalno čisto more i privatnost, ali i predivne plaže pune ljudi i atrakcija, poput beach bara BorKKo, čije ćete kadrove jedva čekati podijeliti na društvenim mrežama.