FOTO by Pepco

Dekor

Šarmantne Pepco šalice za uživanje u omiljenim napicima već od 9 kuna!

Daria Lovrić 20. svibnja 2022.

Pronašli smo 10 predivnih šalica po niskim cijenama!

Koji god vaš omiljeni napitak bio sigurno imate posebnu šalicu koju obožavate i samo je vaša. Radi ogromne ljubavi i učestalog korištenja možda je već okrhnuta, puknuta i jednostavno rečeno, dala je svoje.

Vrijeme je za kupnju nove koju ćete jednako voljeti kao i dosadašnju. U atraktivnoj ponudi omiljenog brenda Pepco pronašli smo mnoštvo preslatkih modela s raznim motivima i niskim cijenama. Svoju novu omiljenu šalicu možete pronaći već za 9 kuna.

9 kn

S obzirom na niske cijene i predivan dizajn ne možemo odoljeti i odlučili smo si priuštiti barem jedan set „za goste“ i jednu posebnu s kojom ćemo solirati u miru na svom balkonu ispijajući jutarnju kavu.

Nije važno jeste li fan vruće i crne, slatke ili gorke kave, uživate li u toploj čokoladi, hladnom mlijeku ili šalici jogurta uz omiljeno pecivo vjerujemo da će vam jedan od ovih modela šalica prirasti srcu.

Naš favorit su preslatke šalice s nestašnim Disney likovima. Prave damice mogu uživati u modelu šalica s Mickyjevom družicom Minnie koji dolazi u kombinaciji s tanjurićem s nježnorozim točkicama.

35 kn

Ljubiteljice cvjetnog printa oduševit će model s likom žene i cvjetnim printom u ružičastoj boji kojeg dodatno krasi zlatan rub.
Ostatak Pepcove ponude možete pogledati u našoj galeriji: