FOTO by Instagram @balenciaga

Bizar

Balenciaga nas ponovno iznenađuje svojim bizarnim kreacijama

Una Lora Banjac 08. ožujka 2024.

Poznati brend predstavio je novu kolekciju na Pariškom tjednu mode

Na Pariškom tjednu mode koji se održavao od 26. veljače do 5. ožujka mogli smo vidjeti kreacije velikih modnih kuća, a neke od njih su Louis Vuitton, Miu Miu, Ujoh, Lacoste, Ruohan i Chanel.

No kao i uvijek do sada najviše nas je iznenadila Balenciaga koja je ponovno uspjela podići ljestvicu bizarnog i ostaviti nas u šoku.

Nekolicina kreacija nam je baš upala u oko stoga vam ih moramo pokazati!

Look 20 Frankie

Baloner ili haljina…? Dva u jedan. Ne znamo ni sami gdje bi svrstali ovaj zbunjujući odjevni komad pa taj zadatak prepuštamo vama.

Look 60 Lucas

Neobičan outfit koji spaja nespojivo – široku trenirku s predimenzioniranom jaknom koja je oblijepljenu selotejpom.

Look 44 Sarah

Top napravljen od traperica u kombinaciji s plisiranom suknjom kariranog uzorka. Uz dodatak sunčanih naočala i Balenciaga etikete koji visi, ovaj je look zaista bizaran.

Look 45 Alidiyar

Kapa koja prekriva oči, dolčevita haljina s natpisom Ebay, oversize jakna i široka trenirka spoj su koji bode u oči.

Look 50 Jessica

Ruksak top, suknja torba i maska za lice dokaz su da ovakvo nešto može izvesti samo Balenciaga.

Look 68 Simone

Ova haljina izazvala je najveći šok među publikom, a jasno nam je i zašto – ova je bizarna haljina napravljena od mnoštva spojenih grudnjaka.

Look 27 Joona

Ovaj oversize look Balenciaga je odlučila iskombinirati s kapom koja prekriva oči te velikom crnom torbom.

Look 48, Saffron

Još jedan top inspiriran sportskim ruksakom u kombinaciji s midi suknjom koju je inspirirala ni više ni manje nego torba.

Look 59 Clara

Uska plava haljina ovdje je spojena s visokim crnim čizmama i torbom. Neobičnu notu ovom looku daju selotejp na haljini, viseća etiketa i mliječne naočale.

Look 15 Sebastian

Široke hlače, široki kaput i velika košulja spojeni s kapom i pirsingom za nos još su jedna neobična kombinacija iz Balenciagine kolekcije.

Bilo kako bilo o ukusima se ne raspravlja, a iz Balenciage kažu kako je ova kolekcija trebala naglasiti da su luksuzni komadi zapravo stvar osobnog izraza, a ne statusni simboli.