FOTO by Etsy

Dekor

Bajkoviti set za kavu ili čaj unosi raskoš šumske idile u naš interijer!

Daria Lovrić 01. rujna 2023.

S prvim gutljajem inspirirat će vaš dan i izmamiti osmijeh na lice...

Temperature postepeno padaju, a jesen se polako šulja. U narednim tjednima očekujemo češće kišne dane, što znači da će izlazak iz toplog i udobnog kreveta na prvi zvuk alarma postajati sve izazovniji. No, postoji način kako uljepšati taj trenutak – uz omiljeni napitak.

Set za kavu i čaj 1
Set za kavu i čaj

Za mnoge od nas, šalica tople tekućine prvi je korak u stvaranju savršenog jutra, opuštanju tijekom popodnevnog predaha ili uživanju u večernjem miru.

Set za kavu i čaj

Neki vole započeti dan šalicom mirisne kave, dok drugi preferiraju čaj. Bez obzira na vaš izbor, važno je izabrati omiljenu šalicu kako biste dodatno uživali u tom ritualu. S pravim setom, ispijanje kave ili čaja postaje pravo zadovoljstvo i priprema za novi dan započet će s osmijehom na licu.

Set za kavu i čaj 3

Sigurni smo da već imate omiljenu šalicu, no nije naodmet počastiti sebe ili vama dragu osobu kompletom čajnika sa šalicama i tanjurićima te desertni ukrasnim tanjurom u točkastom izdanju.

Najslađi set za posluživanje kave ili čaja s prvim gutljajem vodi vas u čarobnu šumu!

Uz bajkoviti set koji smo pronašli putem Etsy web trgovine, sada dio šume možete unijeti u svoj interijer. Svojim šarmantnim dizajnom ovaj keramički set donosi čaroliju u vaš dom, kreirajući poseban cozy ugođaj.

Ovaj prekrasan set u obliku gljiva s veselom vjevericom nije samo idealan izbor za vas, već i kao dar za vašu mamu, baku, sestru, prijateljicu ili bilo koga tko cijeni estetiku i uživa u trenucima opuštanja uz omiljeni napitak.

S obzirom na nadolazeći jesenski period, ovaj set će se savršeno uklopiti u vaš interijer koji planirate ispuniti jesenskim dekoracijama i elementima iz prirode. Bilo da odlučite naručiti pojedinačne dijelove ili cijeli set, možete ga pronaći unutar Etsy web trgovine.