Putovanja

Bajkovita zagrebačka lokacija za božićne domjenke i proslavu Valentinova!

Viktoria Mikulić 14. studenoga 2018.

Obiteljski odmor, poslovni domjenak, proslava rođendana, zaruka, vjenčanje ili jednostavno romantična večera - koja god prigoda bila pred vama, Etno Park Zagreb vas neće razočarati…

Pomalo sakrivenu od užurbane gradske vreve, pronašli smo oazu prirodnih ljepota, idealno mjesto za opuštanje i bijeg od svakodnevnih obveza.

Zamislite dan bez stresa, po mogućnosti vikend u krugu obitelji, dok djeca trče livadom ili se igraju u parku, a vi ih bezbrižno promatrate iz restorana kušajući pritom domaće delicije? Dovoljno ste maštali, vrijeme je da ovaj san i ostvarite.

Sada, na kraju godine, svojim zaposlenicima želite dati do znanja da itekako vrednujete njihov naporan rad i trud koji doprinose poboljšanju poslovanja, svojim partnerima i klijentima isto tako želite zahvaliti za korektnu i uspješnu suradnju tijekom godine? Šarmirajte ih božićnim domjenkom uz specijalitete kuće.

Voljenoj osobi želite dokazati koliko vam je stalo, no nijedan poklon ne može dovoljno opisati što zapravo osjećate? Priuštite joj nezaboravno iznenađenje i doživljaj koji će nositi u srcu kao vječnu uspomenu.

Bez obzira je li pred vama neka proslava ili se samo želite maknuti od dnevne rutine, u ovim nadolazećim hladnim danima, Etno Park Zagreb ugrijat će vas šalicom čaja ili kuhanog vina domaćih proizvođača. Također, zapečeni štrukli, miris roštilja i juha od bundeve naša su nezaobilazna preporuka čak i za one istančanih nepca.

Uz očuvanu prirodu i jedinstvene gastronomske užitke, čaroban interijer i ambijent restorana Etno Park Zagreb vratit će vas u ona dobra stara vremena, gdje satima nećete ni pomisliti da posegnete za pametnim telefonom, već ćete jednostavno uživati u trenutku i dobrom društvu.

Rezervirajte još danas svoje mjesto na broj telefona 091 / 1200 084 ili putem mail adrese etnoparkzagreb@gmail.com i doživite nezaboravno iskustvo. Stručno osoblje Etno Parka Zagreb čeka na Vas!