FOTO by Amazon

Dekor

Bajkovita Mali princ lampa i glazbena kutija donosi čaroliju i tjera ružne snove!

Daria Lovrić 08. rujna 2023.

Razveselit će male sanjare i donjeti osmijeh na njihova lica...

Osim što služe za rasvjetljavanje prostora, male dekorativne lampe unose toplinu i svježinu u prostor. Čine ga našom malom oazom mira, mjestom gdje se osjećamo sigurno i voljeno.

Mali princ lampa i glazbna kutija
Mali princ lampa i glazbna kutija – €39.97

Kao što želimo da naša spavaća soba djeluje opuštajuće, jednako tako želimo svoje mališane povesti u magičan svijet. Na Amazonu smo pronašli preslatku lampu, koja je ujedno i glazbena kutija koju ćete jednako voljeti i vi i vaši najmlađi.

Čarobna lampa unijet će dašak magije i odagnati ružne snove!

Riječ je o preslatkom setu koji se sastoji od drvenog donjeg dijela i na kojem ponosno pozira lijepa i kvalitetna kristalna kugla unutar koje je laserskim zrakama obrađena trodimenzionalna slika Malog princa.

Mali princ lampa i glazbna kutija 2

Knjiga „Mali princ“ pisca Antoinea de Saint-Exupéryja, mnogima je obilježila djetinjstvo i naučila nas puno toga o životu. Nekih citata u kojima leži sva mudrost života se i dan danas prisjećamo: „Čovjek samo srcem dobro vidi. Ono bitno očima je nevidljivo.“, „Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati.“, „Govor je izvor svih nesporazuma.“

Mali princ lampa i glazbna kutija 3

Ova očaravajuća dekoracija dolazi s 12 LED lampica koje polako svijetle toplim bojama. LED rasvjeta koja svijetli ispod kristalnog stakla stvara impresivnu ljepotu i sjaj. Budući da se može puniti, može se koristiti kao noćna svjetiljka ili dnevna svjetiljka.

Mali princ lampa i glazbna kutija €39.99

Kada okrenete dio na dnu baze, oglasit će se zvuk glazbene kutije, a baza će se polako okretati dok LED diode svijetle. Glazbena kutija ima vrijeme reprodukcije od oko 12 sekundi po okretaju i ponavlja se oko jedne minute, u kojoj možete uživati u tonovima pjesme „Kad poželiš zvijezdu“.

Baza je izrađena od prirodnog bukovog drveta i ručno je rađena. Fantastična kristalna kugla i luksuzna baza od čistog drveta savršena su kombinacija. Ova šarmantna lampa idealan je poklon za rođendane, Božić ili razne uspomene, popraćena nezaboravnom melodijom.