FOTO by Instagram @supervalueliquor / @westpark_liquor / @macaronmusings

Dom

Baileys Tiramisu Flavour – limitirano izdanje koje će postati glavni tajni sastojak naših kolača i torti!

Daria Lovrić 19. listopada 2023.

Donosi dekadentne okuse kave i kremaste čokolade deserta tiramisu...

Ako volite čokoladu i ponekad uživate u alkoholnim likerima, sigurno ste čuli za Baileys, najpoznatijeg proizvođača čokoladnih likera na svijetu.

Često imamo priliku uživati u novim okusima ovog popularnog pića, ali i u novim slasticama koje se temelje na istoj divnoj kombinaciji čokolade i alkohola.

Baileys je sinonim za luksuz i uživanje u bogatom okusu, pružajući nam jedinstvenu harmoniju čokoladnog okusa i blage alkoholne note u svakom gutljaju ili zalogaju.

Iako smo vam nedavno predstavili novi Novi Baileys Tiramisu, popularni brend lansirao je još jednog sličnog, a opet različitog okusa.

Naime, riječ je o Baileys Tiramisu Flavour limitiranom izdanju. Ranije spomenuta verzija Baileysa donosi suptilniji okus od originala u kojem se kombiniraju klasični Baileys Irish Cream Liqueur i ukusne note kave i čokolade koji su inspirirani omiljenim talijanskim desertom.

S obzirom na to da se sada radi o flavor verziji, ona također donosi dekadentne okuse kave i kremaste čokolade deserta tiramisu, međutim pretpostavljamo u jačem izdanju.

Ovu verziju najbolje je pomiješati u koktele ili koristiti za pripremu ukusnih jesenskih i zimskih deserata.

Baileys Tiramisu Flavour
Baileys Tiramisu Flavour

Moramo priznati da nas nijedan Baileys proizvod nije razočarao, stoga prvom prilikom planiramo kušati i ovaj.

Iako se radi o limitiranoj verziji, nadamo se da će baš ovaj novitet biti tajni sastojak naših kolača i torti u nadolazećem zimskom periodu.