FOTO by Timberland

Moda

Baby Timberland roze čizmice grijat će najslađa mala stopala!

Antonija Andabak 04. siječnja 2021.

Čizmice se mogu kupiti u tri nijanse: rozoj, srebrnoj i prepoznatljivoj oker boji! Plus: nalaze se na sniženju!

Opće je poznato da roditelji za svoje dijete žele sve najbolje, stoga i ne čude basnoslovni iznosi novaca izdvojenih za doček prinove. I dok se jedan dio robice možete dobiti od prijateljica, sestre i druge rodbine, mnogi će roditelji za svoju princezu odabrati samo najbolje!

U tu kategoriju pripada i obuća, odnosno mekane šlapice koje će grijati stopala novorođenčeta odmah pri prvim satima upoznavanja sa svijetom, a veličine cipelica odgovara bebama do 12 mjeseci starosti.

Svjetski poznati američki brend Timberland, specijalizirao se za odjeću i obuću na otvorenom, s naglaskom na posebno poznate žute “timbice” koje posjeduju i veliki i mali, i to bez obzira na dob – što je veoma cool stvar kod tako popularnih gležnjača!

Timberland u rubrici “kids” nudi posebno slatke cipelice za nehodače, a one koje su nam zapele za oko, definitivno su “timberlandice” u pinky nijansi koje su namijenjene budućoj fashionistici, ali ništa manje za istima ne zaostaju one u srebrnoj i standardnoj, oker boji za male manekene!

Cipelice su iznutra obložene frotir tkaninom, a izvana supermekanim nubuk materijalom. Imajući to na umu, možete odahnuti znajući da su za bebina stopala birani samo najkvalitetniji materijali.

Cipelice se nalaze na sniženju, te čine izvrstan poklon za one koji ovaj svijet tek moraju upoznati! Za njih se isplati izdvojiti oko 220 kn, a kupiti ih možete OVDJE!