FOTO by Oysho

Obuća

Baby pink crocsice u simpatičnoj Oysho interpretaciji s guštom ćemo nositi po kući!

Antonija Andabak 21. rujna 2020.

Natikače s umjetnim krznom ekstra su dodatak za prave kućne dive!

Ako ste jedni od onih koji svoje poslovne zadatke i dalje odrađuju kod kuće, zasigurno uložite malo truda za vlastito uređenje, pa dodate malo make-upa i obučete urednu odjeću. Sigurni smo nekako da na stopala najmanje mislite pa je izgledan scenarij u kojem “nataknete” prve papuče na koje naletite, bez obzira na to jesu li suprugove, mamine, tatine, premale ili prevelike.

Isto tako, sigurni smo da nipošto ne biste zaboravili obuti svoje natikače kada bi izgledale šarmantno kao nove Oysho natikače koje izgledom podsjećaju na neizostavne Crocsice!

Zatvorenog tipa na prednjoj strani, a polu-otvorenog na stražnjoj, drže vaša stopala fiksiranim dok obavljate kućanske poslove. Također, čvrst potplat dozvoljava da sa stilom izađete u dvorište pokupiti poštu, osobito ako znamo da ih ukrašava umjetno krzno u istoj, baby pink nijansi!

Naravno, spomenuto umjetno se krzno po potrebi može i ukloniti, kao i dodatni remenčić ako preferirate strogu jednostavnost, no čim su natikače takve neodoljive “bubble-gum” nijanse, zasigurno niste ziheraški tip koji priznaje samo crnu, bijelu i eventualno beige nijansu, već svojoj garderobi i obući dajete prostora šarenilu i nesputanosti!

Udobne po svojoj prirodi, dajemo peticu ovim crocsicama u zanimljivoj Oysho interpretaciji koje bismo pridružili i vlastitoj kolekciji obuće.

Za one zainteresirane za kupovinu evo par ključnih informacija: dio su nove kolekcije u kojoj vlada pregršt cool natikača, osobito onih pufnastih, a cijena ovih pinky natikača iznosi 169 kn i možete ih naručiti OVDJE!