Moda

Baby blue odijelo – moćan saveznik za rujansku špicu!

Viktoria Mikulić 06. rujna 2021.

Tako jednostavno, a tako posebno...

Iako volite jesen, još uvijek ste nostalgični za ljetnim danima i ne možete vjerovati da je godišnji odmor tako brzo prošao. Svi se mi ovih dana borimo s tom spoznajom i svjesni smo da je pred nama vrijeme u kojem moramo zasukati rukave te se vratiti dobrim starim rutinama.

Ipak, jesen nas toliko uveseljava svojim bojama i čini nam se da nam nijedno godišnje doba ne pruža toliko raskoš boja, kao što to čini jesen. Ne samo u parkovima i gradskim ulicama, već i u vidu odjevnih kombinacija.

U narednom periodu prevladavat će zagasite boje kao što je maslinasto zelena, burgundi, tamno plava. No ako ste jedna od onih osoba koja se postepeno oprašta od svega i niste spremni samo tako pustiti ljeto, onda biste možda mogli razmisliti o prijelaznoj nijansi – baby blue.

Iako su temperature naglo pale u zadnjem tjednu kolovoza, lagano se sve vraća u normalu. Vremenska prognoza se stabliliziran i na vidiku nema kiše, stoga smatramo da je svijetloplava nijansa pun pogodak za rujanske dane.

Ovog puta, naglasak smo stavili na odijela koja možete nositi za mnoštvo prigoda. Nekoć smo ih svrstavali u poslovni look, no danas su ista rezervirana za dnevni look uz bijele tenisice i T-shirt, kao i za večernji outfit uz svileni topić i sandale. Također, odlično će izgledati u ležernom izdanju s gležnjačama i bluzom.

Nama je najljepše kada se gornji i donji dio nose zajedno, no prednost odijela i jest u tome da ih možete spojiti s pregršt drugih komada. Sako će ljupko izgledati uz traperice, dok će hlače savršeno pristajati košulji i kardiganu. Odlazak na poslovni sastanak, šetnja po gradskoj špici s prijateljicom, romantična večera s boljom polovicom, domjenak ili vjenčanje drage osobe – odgovor je baby blue odijelo!

Sigurni smo da će ga ovih dana svi htjeti imati u svom ormaru, a mi smo saznali gdje isti možete nabaviti te u svojoj garderobi imati odjevni predmet kojem ćete se iz sezone u sezonu rado vraćati. Mohito i River Island imaju elegantne primjerke, no sigurni smo da ćete ih pronaći i u nekim drugim high street trgovinama.