FOTO by Instagram @c00lidc / @hairbyian / @earth44ngel

Ljepota

Baby blue kosa – top ljetni saveznik za dobivanje komplimenata!

Viktoria Mikulić 13. srpnja 2023.

Potebno vam je osvježenje u vidu nove boje kose?

Svi smo mi manje-više robovi navika, stoga ne čudi što se za bojanje kose u neku drugu boju rijetko odlučujemo. Za svaku ženu, bilo kakva promjena u vidu kose predstavlja veliku promjenu, bilo da je riječ o šišanju, stavljanju pramenova ili novoj boji kose, a osobito kada se radi o nekoj drastičnoj promjeni koja bi mogla izazvati wow efekt, ali i potpuno razočarenje.

Također, još jedna od činjenica zašto se ne odlučujemo za određenu boju kose jest spoznaja da su neke od njih teške za održavanje. Jedna od tih boja kose je baby blue.

Plava je boja predanosti. To je ona boja za kosu koja bi se trebala njegovati rukama kvalitetnog hair stilista. Riječ je o trendi boji kose koja je osobito popularna u ljetnim danima.

Iako nije svatko hrabar za plavu boju kose, mlađe generacije češće će se odlučiti za ovu boju koja ne prolazi nezamijećeno, jer se ne brinu previše oko toga što će okolina reći, dok će “odrasle žene” imati više predrasuda prema istoj, posebice zbog poslovnog okruženja koje bi ovu boju moglo smatrati neprimjerenom.

Na kraju krajeva, svatko treba nositi ono što voli i samo ono s čime se osjeća ugodno. Moramo priznati da je pastelno plava boja jedna od najistaknutijih i najljepših nijansi koje se mogu naći u prirodi i ako se za istu odlučite u narednim tjednima, barem dok ste a moru, bit ćete pravo oduševljenje.

Skrolajući Instagramom i u potrazi za tonom koji će osvježiti naš look ovog ljeta, naišli smo na mnoštvo primjera baby blue nijanse kose i izdvojili njih nekolicinu: