FOTO by Nike

Bizar

Auuu.. Ovo je stvarno jedan ružni par obuće

admin 07. srpnja 2023.

Nike mule koje ne trebaju nikome

Prije nekoliko mjeseci pisali smo o jednom neuobičajenom modelu obuće iz Nike kuhinje i pretpostavili smo da će to biti jedini ovogodišnji promašaj koji su sami sebi skuhali.

Radi se o Nike štiklama za koje i dan danas nismo sigurni gdje i zašto bi ih obuli.

No upravo smo pronašli još jedan friški model koji poništava gore navedeno i nosi titulu – najbizarniji!

Nike je svoj promašaj sa štiklama htio isprati drugom vrstom obuće te je predstavio svoj brend u mula formatu, ali mislimo da opet nešto ne štima.

Već na prvi pogled vidi se sva bizarnost linija, boja i detalja od kojih bi vam trebalo nešto proraditi u trbuhu, ali to nisu leptirići.

Ovaj model predstavljen je kao sportski model koji odražava aerodinamičnu estetiku životnog stila, ali problem stvara mula dizajn i potplate oštrih kutova.

S prednje strane poprimaju formu cipele, ali kada bacite pogled i pogledate stražnju stranu i sportsku pumpicu jednostavno zbunite mozak.

Osim dizajnom ovaj model ne može se pohvaliti niti izborom boja, a riječ je o kombinaciji fluorescentne žute i narančaste zbog kojih niti jednom prolazniku neće promaknuti “bjesnoća” na vašim stopalima.

Iz kojeg god ugla ih pogledali nećete vidjeti ništa lijepo i mislimo da je suvišno spominjati njihovu cijenu i datum izlaska. Želimo im puno sreće na premijeri.