Moda

Atraktivni adidas mini ruksaci koje možemo pronaći na Black Friday sniženju

Krešimir Šustić 26. studenoga 2020.

Upečatljivi modeli uz koje ćemo lakše obavljati božićni shopping

Trenutno se nalazimo u tjednu bogatom raznim popustima koji su preplavili artikle u omiljenim trgovinama i web shopovima, zahvaljujući danu stvorenom za shopping, poznatom pod nazivom Black friday.

Komade iz svijeta obuće i odjeće, accessoriese i ostale kućne potrepštine možemo kupiti po sniženim cijenama, te uštedjeti određenu i veću količinu novaca.

S obzirom na to da se uskoro bliži Božić i kreće kupovina poklona, trebamo se naoružati stvarčicama uz koje nam cjelodnevno trčkaranje po trgovinama neće predstavljati problem.

Samim time što ćemo u rukama držati mali milijun raznih vrećica, neće nam biti praktično nositi torbice, stoga je najbolji primjerak za takvu situaciju ruksak.

Modni dodatak koji je u prošlosti bio rezerviran samo za sportske outfite, totalno se transformirao i često ga imamo prilike vidjeti i u elegantnijim izdanjima zaljubljenica u modu.

Upečatljive mini ruksake brenda Adidas, pronašli smo u moru različitih modela, te izdvojili favorite koji se trenutno nalaze na popustu.

Dolaze u atraktivnim nijansama koje s lakoćom možemo kombinirati uz haljine, traperice i pulovere, kao i uz suknje, džempere i klasične sportske komade.

U nastavku slijedi galerija s 9 veličanstvenih primjeraka među kojima vjerujemo da ćete pronaći onaj koji najviše odgovara vašem stilu i ukusu.