FOTO by Stradivarius

Moda

Atraktivan floralni komplet ili romantična haljina?

Krešimir Šustić 05. lipnja 2020.

Grad se probudio, stoga se dotjerajte i izađite u provod!

Razna događanja uskoro će okupirati zelene parkove, trgove i gradske ulice, te nam donijeti pravu čarobnu ljetnu atmosferu u kojoj ćemo moći uživati na otvorenom.

Nakon situacije s pandemijom korona virusa, to nam je svima potrebno i s veseljem iščekujemo dane kada ćemo prošetati svoje najnovije krpice i biti u centru pažnje.

Ovog proljeća nismo imali mogućnost uživati na svježem zraku kako bi inače to radili, no nećemo se žaliti, jer smo uspjeli uštedjeti nešto novaca koje ćemo potrošiti na omiljene nam stvarčice iz high street brendova.

Srećom, dio odjevnih predmeta iz proljetne kolekcije možemo nositi i na ljeto, jer osim što su sliči po dizajnu, dijele istu vrstu materijala, laganu i prozračnu, te šarene motive, boje i uzorke, od kojih je najpopularniji onaj cvjetni.

Švrljajući internetom, na web shopu brenda Stradivarius, pronašli smo dvije kombinacije koje su idealne da ih pokažemo na nekoj od manifestacija koje nas očekuju u narednom periodu.

Floralna lepršava haljina, dolazi nam u midi dužini s aktualnim puf rukavima i stvorena je za romantične šetnje s boljom polovicom, pa je tako možemo kombinirati uz elegantne sandale i torbicu s lancem u tonovima cvjetova.

Komplet koji se sastoji od topa i suknje, čini atraktivni outfit koji je stvoren za izlazak s frendicama na gin tonik ili koktel, a posebna je stvar ta da se svaki komad može nositi i odvojeno. Topić uz traperice ili kratke hlačice, a suknja uz bluze ili bodije.