Handmade

Asteria – odjeća za spavanje uz koju ćemo bezbrižno utonuti u san!

Viktoria Mikulić 21. lipnja 2018.

Iako je brend lansiran tek prije nekoliko mjeseci, već sada osvojio je pripadnice nježnijeg spola…

Nakon užurbanog radnog dana i formalnih odjevnih kombinacija, nema ljepšeg nego uskočiti u neformalnu odjeću – udobnu pidžamu ili spavaćicu te u ležećem položaju dočekati kraj dana.

Asteria

Prije četiri mjeseca, upravo s tom svrhom pokrenut je domaći brend Asteria, čija je nit vodilja upravo ta da svaka osoba u danu mora i zaslužuje imati trenutak za sebe. Budući da je uz silne obveze vrlo teško pronaći odmor, idealna za to je večer kada smo spremni otpustiti sve probleme i samo odmarati. Kako bi taj osjećaj bio potpuno, veoma je važna i odjeća koju nosimo na sebi.

Asteria

Ovaj jedinstveni domaći brend poznat je po proizvodima isključivo od prirodnih materijala uz koje ćete zaboraviti da išta imate na sebi. U njihovoj ponudi trenutno se mogu pronaći pidžame, spavaćice i kombinezoni namijenjeni ženskoj populaciji, a za kolekciju jesen/zima, plan je lansiranje linije pidžama za muškarce i djecu.

Svaki odjevni predmet izrađen je od tkanog pamuka i svile, a čipka koju koriste također je od pamuka, tako da je sve kompletno prirodno. Kako bi sve izgledalo besprijekorno, ovom ručnom radu pridaje se pažnja i najsitnijem detalju. Ono po čemu su specifični je dostupnost veličina koje sežu od 34 do 52 tako da svatko može pronaći nešto za sebe.

Asteria

Nadalje, uz odjeću za spavanje, tu su još i modni dodaci – maske za spavanje, trake i gumice za kosu, torbice za šminku.

Otkrili su nam da je web shop u izradi te da će biti lansiran kroz manje od mjesec dana. Osim u Lijepoj Našoj, svi proizvodi bit će dostupni i za europsko tržište. Dok željno iščekujete otvorenje njihove službene online trgovine, proizvode možete pogledati i naručiti na njihovim društvenim mrežama, Facebook i Instagram.

Asteria

#uspavana IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom Asteria, jednu sretnicu nagradit ćemo božanstvenom bijelom spavaćicom od pamuka i svile (veličine 34-52). Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica bijele spavaćice je Kristina Krip. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Asteria