FOTO by Asos

Moda

ASOS vjenčanice i kombinezoni s mašnama za koje ne treba izdvojiti čitavo bogatstvo!

Viktoria Mikulić 08. svibnja 2023.

Ako svoj najljepši dan u životu želite učiniti još posebnijim, detalj mašne je must-have dodatak…

Vjenčanice s mašnama su mega hit već nekoliko godina, no ove sezone stižu u još upečatljivijem izdanju. Riječ je o jednom od najotmjenijih ukrasa koji će svaki look podići na višu razinu.

Bilo da je estetika vašeg vjenčanja minimalistička ili maksimalistička, mašna na vjenčanici ili bijelom kombinezonu izgledat će božanstveno i dodati dašak razigrane sofisticiranosti.

Uskoro se udajete? Pogledajte ove famozne vjenčanice i bijele kombinezone s mašnom!

Na modnoj platformi Asos pronašli smo 10 ljupkih kombinezona i vjenčanica. Neki od favorita su nam vjenčanica i kombinezon s otvorenim ramenima i dramatičnim leđima naglašenim prekrasnom mašnom, kao i uska haljina do ispod koljena s elegantnom mašnom na jedno rame i seksi prorezom.

Tu je još jedna šarmantna vjenčanica u boji slonovače koja dolazi s dugim rukavima i jastučićima na ramenima, a koja tek suptilno otkriva leđa i koju na stražnjoj stranici upotpunjuje predimenzionirana mašna.

Ova vjenčanica odaje moderan, a istodobno bezvremenski dojam koji je savršen za vaš veliki dan. Mašne su prelijepe gdje god se nelazile, no najdivnije su kada dolaze kao dugi repom koji će biti u centru pažnje dok šetate do oltara.

Mašna je glavni adut ovih noviteta s Asosa pa ako je i vi volite kao detalj na odjevnim komadima, možda biste je htjeli i na svom vjenčanju. Svakako škicnite našu galeriju s 10 odabranih krasotica i profinjenih kombinezona:

Ove i još mnoštvo drugih stylish modela s mašnom potražite na Asosu!