FOTO by Asos

Moda

Asos nas mami na kupnju crno-bijele ljepotice s mašnom!

Viktoria Šafranić 11. siječnja 2022.

Sofisticirana, elegantna, besprijekorna...

Toliko epiteta bismo joj mogli nadjenuti jer jednostavno odiše šarmom koji ne mogu zamijeniti nikakva upečatljiva boja ili dezen. Ova crno-bijela haljna do ispod koljena koja prati siluetu izgleda toliko moćno zahvaljujući predimenzioniranoj mašni koja se nalazi na prsima.

Naizgled jednostavnu haljinu samo jedan detalj pretvorio je u model dostojan crvenog tepiha. Iako bi se nama svidjela čak i da nema ove profinjene mašne jer je crna haljina must-have svakog ormara, ipak joj mašna u bijeloj boji daje onaj finalan touch koji ni na jednom plesnom podiju neće ostati nezamijećen. Tu je i suptilan prorez sa stražnje strane koji je čini još atraktivnijom.

Mi je najviše vidimo uz visoke potpetice koje će još više izdužiti figuru i naglasiti liniju (jer svi ovih dana planiramo krenuti u teretanu, zar ne?).

Ako želite istaknuti ramena i još više naglasak staviti na samu haljinu, onda bismo svakako savjetovali nositi je uz nježnu, pomalo raščupanu punđu. Ona može biti visoka ili niska, a možete dodati i decentan komad nakita kao što su sićušne biserne naušnice. Ogrlica bi bila previše jer je mašna već sasvim dovoljan accessories.

Ova ljupka haljina djelo je brenda “Lusso the Label”, inspiriranog luksuznim talijanskim stilom i modno naprednom australskom estetikom koja će vašu garderobu dovesti na novu razinu…Možete je pronaći na Asosu po cijeni od £130.00.