FOTO by Estetska kirurgija Maletić

Ljepota

APTOS – Nježna alternativa faceliftu bez skalpela

Viktoria Šafranić 28. travnja 2021.

Najsuvremenija metoda koja postiže rezultate na jednostavan način kao ni jedan drugi tretman: zategnutu kožu lica, volumen i ublažene bore.

Dr. Duško Maletić primjenjuje APTOS Lift već 17 godina!

Svima je dobro poznata metoda facelift, jedna od najvažnijih operacija u estetskoj kirurgiji, a često i sinonim za estetsku kirurgiju lica. Ovim zahvatom rješava se višak kože, otklanjaju znakovi starenja i duboke linije, a koža lica se dugoročno osvježava, vedrija je i svježija – više ne djeluje umorno.  

Ako na opuštenom licu nema značajnijeg viška kože, preporuča se APTOS Lift ili Feather Lift. O čemu je riječ?

Tehniku je osmislio ruski kirurg gruzijskog podrijetla Dr. Marlen Sulamanidze – posebnim polipropilenskim nitima učvršćuje se opušteni dio kože lica. Ova metoda ne ostavlja ožiljke, jer se niti postavljaju kroz injekcijske igle.

Postupak prije i poslije zahvata:

Prijeoperacijske pripreme rade se nakon pregleda i razgovora s liječnikom.

Zahvat se radi u lokalnoj anesteziji, pacijent se brzo oporavlja i istog dana otpušta iz Poliklinike Maletić na kućnu njegu s preporukom da na lice stavi hladne obloge kako bi se smanjili podljevi i ubrzao oporavak.

Pacijent može nekoliko dana nakon zahvata nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima. 

Broj pacijenta koji se odlučuju na ovaj manje invazivan zahvat konstantno raste, jer ne ostavlja ožiljke, a lice značajno osvježava i vraća mu punoću.

Kako biste i Vi povratili svoj mladolik izgled pomoću APTOS Lifta obratite se dobro uhodanom timu Poliklinike Maletić. Uz svoje kolege dočekat će Vas dr. Duško Maletić, specijalist kirurgije i urologije, edukator za APTOS Lift koji je razvio nekoliko metoda pomlađivanja. 

Dugogodišnje iskustvo, uska specijalizacija i stručnost tima razlozi su za brojne zadovoljne pacijente diljem Hrvatske, ali i šire te nam ulijevaju povjerenje da se i sami odvažimo na ovaj estetski zahvat.

Za detaljnije informacije o uslugama estetske kirurgije Maletić, posjetite službenu stranicu www.maletic.eu.

Također, za sve aktualnosti pratite ih na Facebooku pod nazivom Estetska kirurgija Maletić ili na Instagram profilu.