FOTO by Stradivarius

Moda

ANKETA: Visoke čizme ili gležnjače? Koje od ovih smeđih ljepotica su vam privlačnije?

Krešimir Šustić 30. listopada 2020.

Dva aktualna modela obuće u neodoljivoj camel nijansi

Dolaskom hladnijeg vremena i nižih temperatura, sa suzom u oku smo se oprostili od svih divnih modela sandala, te smo ih pospremili za neke bolje, sunčane dane iduće godine.

Svjesni činjenice da nam svaka nova sezona donosi novitete koji će vladati gradskim ulicama, bacili smo se u potragu za trendi modelima kako bi popunili prostor u našim ormarima.

Trgovine diljem grada su primjerke iz novih kolekcija istaknule u svojim izlozima i samim time možemo zaključiti da nam dolazi razdoblje u kojem će prevladavati gležnjače i čizme.

Mi smo svoje favorite pronašli na stranicama brenda Stradivarius, točnije dva modela za koja se ne možemo odlučiti koji nam je privlačniji.

Visoke nabrane čizme od brušene kože, dolaze nam u camel nijansi s popularnom i udobnom za hodanje – blok petom, a idealne su da ih spojimo u casual kombinacije s haljinama i suknjama, poslovne lookove, kao i u večernja, malo elegantnija izdanja.

449,90 kn

Gležnjače na vezanje koje također dolaze u camel nijansi s blok petom, možemo kombinirati uz omiljeni par traperica ili lepršave haljine za ležerne stajlinge, ali i u business i svečanije outfite u kojima će biti u centru pažnje.

699,90 kn

Kako bi nam pomogli da se odlučimo koji je model privlačniji, u nastavku donosimo anketu u kojoj možete ostaviti svoj glas.

Anketa

Osjećate li se depresivno na današnji najdepresivniji dan u godini?

23 glasova
24 glasova