FOTO by ALDO

Moda

ALDO salonke s ombre efektom trenutno su njihov bestseller model!

Viktoria Mikulić 01. ožujka 2021.

Boosteri dobrog raspoloženja!

Baš poput balayagea, ombre pramenovi posljednjih su sezona na vrhu ljestvice u bojenju kose. Riječ je o tehnici koja pri korijenu donosi tamniju nijansu, dok je prijelaz prema vrhovima u nekoliko tonova svjetliji.

Svaka žena koja spremno prihvaća promjene i uvijek je otvorena za nove i kreativne ideje, zasigurno se prepustila u ruke svog kolorista i svjedočila wow efektu kojeg ove tehnike pružaju. Kada jedna pripadnica nježnijeg spola zamahne s bujnom, dugom i prošaranom kosom, malo tko se neće okrenuti i ostati zadivljen.

Osim u svijetu frizura, ombre je popularan i u drugim segmentima, osobito u onom modnom. U potrazi za novim i profinjenim modelom cipela, naišli smo na stiletto potpetice s ombre efektom, koje dolaze s potpisom kanadskog brenda ALDO.

Kultni model Stessy vratio se u tri vruće ombre nijanse.

Dogodila se ljubav na prvi pogled čim smo ugledali ove ljupke tonove koji ih krase, a najviše su nas očarala dva modela, pink varijanta koja se stapa s lila nijansom i kombinaciji nude i bijele boje.

Tu je i smećkasta nijansa koja se od one čokoladne pretvara u camel boji.

Čak i ako nemate ideju što odjenuti za određeni događaj, vjerujte da su vam ove salonke sasvim dovoljne kako biste bili u centru pozorosti. Cipele nisu bez razloga ženini najbolji prijatelji, baš poput bisera. Plesni podij, gradski asfalt ili nešto teće, gdje god s njima zakoračile, komplimenti će pristizati sa svih strana.

Ne propustite nabaviti ove ‘it’ primjerke koje su vašoj garderobi ozbiljno nedostajale, a koje će vašem stilu dati onaj finalan glam touch.

Možete ih naručiti putem linka po cijeni od 680,00 kuna.