Moda

ALDO ljubavna kolekcija torbica i cipela obećava najromantičnije Valentinovo!

Viktoria Šafranić 05. veljače 2021.

Moda i ljubav uvijek su bile savršen spoj!

Kada god pomislimo da je veljača samo prigodan nastavak depresivnog siječnja, ipak taj jedan dan čini veliku razliku zbog koje osjećamo bolje.

Bez obzira bili zaljubljeni ili ne, Valentinovo je stvoreno za sve one koji vole, a sigurni smo da u svom životu imate barem jednu osobu za koju biste dali cijeli svijet.

Tog 14.02. svatko od nas priželjkuje barem sitnicu, no zašto je ove godine ne bismo priuštili sami sebi? Ipak nitko ne poznaje tako dobro naš ukus kao mi sami, a ALDO je pripremio toliko divnu kolekciju torbica i cipela na koju će malo koja žena ostati ravnodušna.

Ne znamo jeste li u potrazi za novim modnim dodatkom ili obućom, no definitivno vrijedi zaviriti u ovu limitiranu kolekciju povodom Valentinova.

ALDO nam predstavlja nove modele tenisica, salonki, torbica i ruksaka s motivima ljubavi, koje nisu rezervirane samo za veljaču već i za sve dane kada želite širiti ljubav.

Oni dolaze u crnoj i bijeloj boji, a preplavljuju ih reznovrsni detalji poput ljubavnih natpisa i znakova. Valentinovska kolekcija stvorena je za sve fashionistice koje njeguju profinjen stil odijevanja, makar se uputile u običnu šetnju.

Svaki od novih primjeraka je toliko efektan da neće proći nezmijećeno u nijednoj prostoriji, kako za dnevni tako i za večernji look.

Nas su nekako najviše osvojile glam salonke čija se lijeva i desna stražnja spajaju u romantično srce. Također, mini ruksak je toliko sladak da nam ne preostaje ništa drugo nego ga čim prije nabaviti.

Ako ne želite čekati sredinu veljače, počastite same sebe još danas i uljepšajte si početak sunčanog vikenda.