FOTO by Nike

Moda

Air Jordan 1 Brooklyn izbacio je nove čizme s rozom platformom

Una Lora Banjac 21. ožujka 2024.

Čizme i tenisice u jednom!

Trajni ulični stil Air Jordan 1 tenisica jedno je od najvećih blaga Nikea te se taj model tenisica preobražava u razne modele obuće za kojom su ludi svi obožavatelji tog svjetski poznatog branda.

Air Jordan 1 Brooklyn sprema se za proljeće u živopisnom “Sail/Legend Pink” ruhu, koristeći klasičnu konstrukciju Air Jordan 1 tenisica kao temelj za čizmu s platformom.

Nike

Ove nas čizme baš podsjećaju na poznate Nikeice, a sličnosti su vidljive u gornjem dijelu čizama kod nožnih prstiju, bočnih stijenki i vezica te ove čizme zaista iz ptičje perspektive izgledaju upravo kao Nikeove ikonične Jordanice.

Nike

Međutim, mi nismo ptice tako da potpuna tranzicija tenisica u čizme ipak iskače na prvi pogled. Stražnji je dio ove cipele dramatično rastegnut, a platformski potplat koji je dodan ispod stopala radikalno mijenja cjelokupni izgled ovog zanimljivog primjerka obuće.

Nike

Prenaglašeni potplat obložen je u „Legend Pink“ nijansi, dok gornji dio čizama zadržava Nikeov klasičan „Sail“ izgled.

Nike

Ove neobične čizme/tenisice u prodaju su izašle tek jučer tako da još nisu dostupne na našem tržištu, no vjerujemo da ćemo ih uskoro moći kupiti i u našim dućanima!