FOTO by Adidas

Moda

Adidas Superstar tenisice slave Pride mjesec

Krešimir Šustić 30. travnja 2020.

Popularni brend slavi ljubav novim modelom!

Znamo da je mjesec lipanj poznat kao ‘pride month’ u kojem se pozornost upućuje na LGBTQ skupinu diljem cijelog svijeta. Brojne osobe iz javnog života poput glumaca, pjevača, političara i dizajnera pozivaju na ljubav, mir i toleranciju, a ljudi se sve više i više bude i dolaze k svijesti.

Starke u cvjetnom izdanju donose razigrane tratinčice u outfit

U tom razdoblju, šarene i dugine boje možemo vidjeti na svakom koraku u gradu, a kreatori najdražih krpica kao znak podrške počeli su izrađivati odjeću i obuću kako bi proširili svijest.

Ovoga puta njemački brend sporske opreme adidas, priključio se ostalim robnim markama i lansirao je omiljeni par tenisica s logom u šarenim, duginim bojama.

Superstar su jedne od najprodavanijih modela u povijesti, a zbog količine u kojima su prodane završile su u Guinessovoj knjizi rekorda.

Već smo navikli da nas na tjednoj bazi časti novitetima, tako da ovo i nije neko preveliko iznenađenje, ali je savršenstvo bez mane.

Klasična bijela boja u kojoj dolazi najlakše se kombinira uz druge boje i paše uz apsolutno sve nijanse. Možete ih bez problema ukombinirati s haljinom, suknjom, trapericama, a čak i za poslovne pothvate s finijim hlačama ili sakoom.

Ovaj model pušta se u prodaju od 1. svibnja, a uopće ne sumnjamo da će se brzinom munje rasprodati i pronaći svoje ponosne vlasnike.