FOTO by Asos

Bizar

Adidas Superstar čizme za bordanje – lijepe ili ružne? Odluku prepuštamo vama!

Viktoria Šafranić 11. siječnja 2021.

Mi ćemo se suzdržati komentara...

Kažu da hladnoća kreće od nogu, stoga je sasvim normalno što iste maksimalno želimo utopliti, kada stignu niske temperature.

Dok provodite vrijeme u kući, naš prijedlog su mekane papuče, a čim kročite na vanjsko tlo, predlažemo tople buce.

Adidas je brend koji godinama uspješno spaja sport i modu, bez ikakvog oklijevanja, no čak nas i ovaj mogul ponekad zna iznenaditi bizarnim stvarima.

Ovog puta, na vidjelo su izašle buce za snowboard za koje nemamo previše lijepih riječi. Njihov kultni model tenisica Superstar zaista obožavamo, no kada smo ga jutros ugledali u verziji čizama za bordanje, jednostavno smo ostali razočarani.

Istina je da adidas zna spojiti nespojivo, no u ovom slučaju taj naum nije prošao fantastično, barem ne u našim očima.

Dolaze u crno bijelom izdanju, s tri prepoznatljive crte i vezicama. Pomalo futuristički model, vjerojatno će naći svoje poklonike, no i onu drugu stranu koja će ih zauvijek htjeti zaboraviti.

Ako je snowboard vaša strast, a izgled vam nije toliko bitan, već prvenstveno brinete za udobnost i funkcionalnost, onda nema sumnje da će vas ove čizmice ugrijati te da ćete u istima bezbrižno provoditi sate u snijegu.

Nama nažalost nisu sjele, no ako se vi vidite u njima u narednim tjednima, ne propustite ih naručiti putem Asosa po cijeni od €329.95!