FOTO by Adidas

Moda

adidas Samba slavi 100 godina Disneya

admin 17. travnja 2023.

Mickey i Minnie Mouse oslikani na najpoznatijem adidas modelu

Ove godine Disney slavi svoju 100. godišnjicu te nas časte brojnim suradnjama s popularnim brendovima. U čitavu priču uklopio se i adidas te svojim Samba modelom odao počast najpoznatijim Disney likovima – Mickey i Minnie Mouse.

Upravo su predstavljena dva modela od kojih jedan dolazi u crno bijeloj boji s likom Mickeya, dok drugi dolazi s nijansama crvene i utjelovljuje slatku Minnie Mouse.

Oba modela predstavljena su kao veganski što znači da su se pri proizvodnji eliminirali bilo kakvi materijali životinjskog podrijetla.

I Mickey i Minnie modeli kao bazu koriste “Cloud White” nijansu gdje na jednom prevladava monokromatska grafika, a na drugom crvena boja koja asocira na ukrasnu mašnu.

Svaki model na stražnjem dijelu ima prepoznatljive rukavice glavnih likova koje dolaze kao “polusrce” i kada ih spojite oblikovat ćete srce koje predstavlja ljubav ova dva crtana lika.

Oba modela savršena su za golupčiće koji dijele jednaku ljubav i povezanost i sigurni smo da će se neki prepoznati kao budući vlasnici ove limitirane adidas serije. Bit će dostupni od 27. travnja unutar adidas web trgovine po cijeni od 110$.