FOTO by adidas.com/us

Moda

Adidas ruksacima u pastelnim bojama kažemo DA!

Viktoria Mikulić 08. srpnja 2022.

Stigli novi modeli u puderasto rozoj i mint zelenoj nijansi…

Adidas je brend kojem se divimo još od djetinjstva. Kada bi nas roditelji odveli u njihovu trgovinu, taj cijeli tjedan bismo bili poslušni kako bi na kraju dobili barem jednu stvarčicu s njihovih polica.

Zaluđeni njihovim tenisicama i trenirkama, osjećali smo se kao glavne face u školi kada bismo ih odjenuli. Adidas nikada nije bio samo trend, već predstavlja znatno više za mlađe i starije generacije. Iako prvenstveno sportska odjeća, obuća i dodaci, s vremenom su adidas noviteti prerasli u trendi komade stvorene za modno osviještene žene.

Upravo taj odnos sporta i mode još ih je više vinuo u nebesa i sada u njihovim trgovinama možete naići na sportske fanatike i one zagrižene fashionistice. Svi bi se složili s jednim – adidas je nezaobilazna adresa za sve ljubitelje sporta i mode, ali i za one koji cijene originalnost i kvalitetu.

Njihove Superstar tenisice naša su najveća radost, kao i mini Santiago ruksaci koji su jedno vrijeme bili najučestaliji modni detalj na gradskom asfaltu. Sada su nas oduševili s dva nova pastelna ruksaka, u mint zelenoj i puder rozoj boji koje možete nositi dok špancirate gradom sa svojom BFF, na posao, na trening ili na plažu.

Najbolje će se uklopiti uz casual look poput traperica i T-shirta i neke fancy tenisice.

Više detalja o ovim nježnim ruksacima saznajte putem adidas stranice.