FOTO by Instagram @farmtactics

Bizar

Adidas proljetne postolice u šminkerskom ruhu

admin 18. siječnja 2024.

Nemojte odmah u smijeh, ove cipelice imaju svoju posebnu namjenu...

Tjedan mode u Parizu uvijek izvuče ono najbolje od dizajnera i ljubitelja mode pa tako ni ovogodišnji događaj nije drugačiji. Nakon što su surađivali s velikim brojem aktera u svijetu tenisica, Brain Dead sada po prvi put udružuje snage s adidasom u proslavi svoje 10. godišnjice.

Brain Dead je katalizator za kreativne umove iz cijelog svijeta. Svojim jedinstvenim, disruptivnim pristupom brend interpretira kulturni krajolik kroz odjeću, predmete i umjetnička djela.

Suradnja s adidasom donosi jedan “zanimljiv” par cipelica, ali nemojte se nadati da će one biti glavna zvijezda vašeg proljetnog outfita.

Radi se o cipelama za kuglanje koji su svojim dizajnom i oblikom prilagođene strastvenim ljubiteljima ovog sporta.

Foto: Instagram @farmtactics

Iako je adidas već imao svoju kolekciju cipela za kuglanje davnih 60-ih i 70-ih, ovo je jedinstven trenutak kada se brend odlučio vratiti u prošlost redizajnirajući stari model modernijim dizajnom i materijalima.

Foto: Instagram @farmtactics

Ovaj model dolazi u bijeloj i crnoj boji, a premijera istog najavljena je za početak proljeća.

Hoće li doći u limitiranom izdanju ili za šire mase, i koja će im biti cijena još nije poznato, ali jedno je sigurno, ako niste strastveni ljubitelj kuglanja ili okorjeli kolekcionar brenda adidas ovo nije još jedan model za vas.