FOTO by Shoebedo

Moda

Adidas oversized T-shirt u četiri predivne boje i po cijeni od 160 kuna!

Krešimir Šustić 08. srpnja 2020.

Za sve one lazy dane u kojima nam se ništa ne da!

Oversized komadi, zadnjih par godina naveliko su ušli u modni svijet i od tada svake sezone izlaze na policama trgovina u novim izdanjima, a mi ih s radošću smještamo u vlastite ormare.

Od predimenzioniranih kaputa, džempera i ostalih odjevnih predmeta, u ljetnoj sezoni najaktualnije su za nekoliko broja veće majice s kratkim rukavima koje kao da su stvorene za sve one lazy dane u kojima nam se ne da odlučivati što ćemo odjenuti.

160,30 kn

Posebno su udobne tijekom povišenih temperatura, a koliko god da volimo haljinice koje prate liniju tijela i djeluju seksepilno, nešto je privlačno baš u ovom “prevelikom” komadu odjeće.

Trgovina Shoebedo, koja je zastupnik za nekolicinu svjetskih brendova, na sniženje je stavila adidas ljepoticu koja nam dolazi u 4 bazične boje i jednom riječju izgleda božanstveno.

160,30 kn

Iako je totalno u sportskom điru i najbolje pristaje uz kratke hlačice i tenisice ili natikače, ova se t-shirtica može nositi i uz traperice, široke hlače ili lepršave suknje.

Izgleda baš kao tip majice koju smo posudili iz muškog ormara, a samo jednim malim čvorom sprijeda možemo je transformirati tako da izgleda ženstveno i seksi.

160,30 kn

U njoj nam neće biti prevruće, te ćemo nesputano moći obavljati sve dnevne aktivnosti , a uz samo malo truda, izgledat ćemo chic.

160,30 kn