Moda

Adidas novitete upotpunila rajska ptica i crvena boja!

Viktoria Mikulić 11. listopada 2022.

Nova adidas kolekcija potiče na slobodu i radost...

Nova adidas kolekcija izrađena je u suradnji s južnoafričkom modnom markom Thebe Magugu. Ovi noviteti više su od sportskog i modnog izričaja. Oni su svjetionik nade. Otisak biljke pod nazivom rajska ptica – neobičan, egzotičan i ekstravagantan cvijet nalik ždralu, miješa se s 3 pruge u prikazu neobuzdane slobode i radosti.

adidas noviteti crvena boja

Drugim riječima, dok nosite ovu odjeću i dodatke, sloboda je upravo ono što ćete osjetiti.

Napravljeni su od niza recikliranih materijala, s najmanje 60% recikliranog sadržaja.

Adidas cvjetna kolekcija za upečatljiv jesenski sportski look bez mane

adidas noviteti crvena boja

Iz nove linije izdvojili smo 6 stvari, pončo-hoodicu, bucket torbu, tenisice, gornji i donji dio trenirke i tajice. Prednost bismo dali ponču jer izgleda zaista neobično. Možete ga nositi na dva načina, pustiti da labavo visi ili ga stegnuti u struku podesivim remenom.

adidas noviteti crvena boja

Za sve koji često treniraju i teretana im je drugi dom, ako se pojavite u ovim crvenim tajicama, znajte da nećete proći nezamijećeno.

Za sportsku opremu tu je i malena bucket torbica u koju će vam stati one esencijalne potrepštine poput vode i ručnika. Nadalje, zaljubili smo se u ljupke tenisice koje će se s lakoćom uklopiti uz ležerne outfite. Idealne su za gradsko španciranje, šetnju prirodom ili odlazak na izlet.

adidas noviteti crvena boja

Šećer na kraju, famozna trenirka koja zajedno izgleda premoćno, a koju možete nositi i odvojeno uz traperice ili bijeli T-shirt.

Više detalja o novoj adidas kolekciji potražite na adidas.com/us!